BabyJullie kleintje is geboren, een wondertje. Ik kom thuis foto’s maken in de vertrouwde omgeving van de kleine spruit. We nemen de tijd en laten ons leiden door de baby. De focus ligt tijdens het fotograferen op jullie kindje, maar ook vooral met jullie samen. Als het tussendoor tijd is voor een voeding, nemen we daar natuurlijk even de rust voor om het voor jullie kindje zo prettig mogelijk te maken.

Ook als je kindje al iets ouder is, kunnen we de mooiste details vastleggen.


Ga je voor het Belly & Baby combinatie pakket, krijg je € 30,- korting op de Newborn shoot.


Boek jullie baby fotosessie tijdens de zwangerschap. We leggen een plekje vast voor een paar weken na de uitgerekende datum - of voor als het kindje al iets groter is indien gewenst. Uiteraard kunnen we het tegen die tijd nog verzetten als de kleine spruit besluit langer te blijven zitten.

Baby fotosessie, inclusief:

minimaal 30 foto's zorgvuldig bewerkt

digitaal via online galerij

gebruik van de client closet

fotoalbum 15 x 15 cm, 8 lay-flat spreads, met linnen kaft ~ t.w.v. € 49,-

print van jullie favoriete foto van 20 x 30 cm op stevig pvc ~ t.w.v. € 8,50

€ 395,-

  • Foto’s kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinden - zoals op de website of social media - tenzij vooraf anders afgesproken
  • Ik werk op locatie of bij de klant thuis
  • Gekozen foto’s worden zorgvuldig nabewerkt en digitaal afgeleverd
  • Fotoalbum met favoriete foto's van de klant en naar eigen inzicht opgemaakt - kaft in kleur naar keuze
  • Locatie Baarle en omliggende dorpen (straal van 15 km) – andere locatie in overleg (i.v.m. afstand en reiskosten van € 0,45 per km buiten de straal van 15 km)

FAQ

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Wanneer betaal ik voor de foto's?

Gaat de fotoshoot altijd door?

Wanneer kunnen we de foto's ongeveer verwachten?

Waar vindt de fotoshoot plaats?

FAQ

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Foto 28 maakt gebruik van de kleineondernemersregeling
- factuur vrijgesteld van OB o.g.v. artikel 25 Wet OB

Dat wil zeggen dat ik geen BTW hoef te rekenen.
De prijs die je betaalt, is de prijs die je ziet.

Wanneer betaal ik voor de foto's?

Na afloop van de fotosessie, stuur ik je de factuur. Als deze betaald is, ontvangen jullie de foto's digitaal in hoge resolutie en in webresolutie.

Gaat de fotoshoot altijd door?

Bij een newborn shoot weet je nooit helemaal van tevoren hoe het zal lopen. We hebben via Whatsapp de dagen ervoor nog even contact of het tijdstip nog goed uitkomt met jullie 'schema'. Daarnaast kan het soms zo zijn dat er onvoorziene omstandigheden zijn. Denk aan ziekte, ineens extreme baby-acne, er gewoon nog niet aan toe zijn... Allemaal dingen die mee kunnen spelen en waar we natuurlijk samen rekening mee houden. Soms is het dan beter om het een weekje te verzetten en dan te kijken hoe het gaat. Het waar is gelukkig zelden een spelbreker. Alleen bij echt heel donkere weersomstandigheden kan het soms daardoor verzet worden.

Wanneer kunnen we de foto's ongeveer verwachten?

Ik streef ernaar om de foto's binnen 6 weken nabewerkt te hebben. Binnen een week ontvangen jullie alvast een kleine preview via Whatsapp.

Waar vindt de fotoshoot plaats?

Een baby fotosessie vindt plaats bij jullie thuis, lekker in de vertrouwde omgeving.

We spreken samen een locatie af als de fotoshoot buiten plaats vindt. Ik heb een paar locaties in omgeving Baarle-Nassau waar ik graag werk, maar eigen suggesties zijn natuurlijk ook van harte welkom.