Minishoot

voorbereiding

Leuk dat jullie een minishoot geboekt hebben. Hieronder vinden jullie wat meer informatie en tips. Lees het op je gemakje. Graag wil ik vragen om het formulier onderaan deze pagina z.s.m. in te vullen en op te sturen - dat is voor mij meteen de bevestiging dat jullie dit gelezen hebben.
Als je gebruik maakt van de client closet, kun je je keuze altijd later nog doorgeven via de app.

Als er nog vragen zijn, hoor ik dat graag.
~ Liefs, Judith
06- 53 76 90 43

(laatste update april '23)

Contact
Ik gebruik de foto’s graag voor promotie, zoals de website en social media.
A.u.b. vooraf aangeven als jullie dit niet willen.

Locatie


We treffen elkaar op de afgesproken locatie (zie linkjes onderaan in dit blokje). De navigatielink gaat naar de parkeerplaats bij de heide. Vanuit daar zullen jullie een stukje moeten lopen om bij mij te komen.


Hieronder zie je een printscreen van de autoroute naar de parking - de route komt hier vanuit Poppel (dit vind ik zelf het fijnste vanuit Baarle, omdat je dan geen zandpaden hebt).

Daaronder zie je hoe je moet lopen (roze) vanuit de parking: Kies voor het schelpenpad en loop tot je mij tegenkomt. Het is niet zo ver.


Bij regen moeten we helaas de minishoots verzetten. Een zonnige dag, bewolking, schaduw; het zijn allemaal factoren die een rol spelen bij de sfeer van de foto’s. Hier hebben we verder geen controle over, dus gaat de shoot gewoon door zolang het droog is.


Via Google Maps

Via Apple Maps

Tijd


We hebben per klant ongeveer 20/25 minuten om foto's te maken. Ik werk met een strakke planning. Dat wil zeggen dat het belangrijk is om ongeveer een kwartier voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn op de parkeerplaats. Vanaf de parking is het namelijk een klein stukje lopen naar de afgesproken plek. Op die manier zullen jullie zeker op tijd bij mij aan komen.

Omdat het een minishoot is, moeten we onze tijd nuttig gebruiken en beginnen we meteen met fotograferen.

Hoe snel we klaar zijn is o.a. ook afhankelijk van hoe gemotiveerd de kleintjes zijn ;)


note: Maak je gebruik van de client closet: kom dan net iets eerder, zodat je goed kunt passen / kiezen / omkleden van te voren.

Tijdens de fotoshoot


We maken wat geposeerde foto’s, maar laten het poseren ook los. Waar nodig stuur ik jullie natuurlijk aan, maar meestal is er weinig nodig om de liefdevolle connectie naar boven te laten komen. Hiervoor is het fijn om juist niet in de camera te kijken, doe maar alsof ik er niet bij ben en geniet van het moment en van elkaar.

Neem gerust iets mee waar jullie kindje(s) van kunnen genieten, zoals een knuffeltje of misschien wat krentjes om hen na de shoot te belonen (nog even in je tas laten zitten dus ;) ) of om ze af te leiden als zij het even niet zo zien zitten. Jullie kennen zelf jullie kindjes het beste en kunnen vast inschatten wat voor jullie werkt :) 

Er mag samen gespeeld, gekletst, gekieteld, gekust en geknuffeld worden en er mag vooral genoten worden!


Kleding


Foto 28 heeft een client closet, een garderobe waar je als klant gebruik van mag maken. Klik op de onderstaande knop om naar de client closet te gaan.


Ik leg graag de nadruk op jullie gezichten. Kies daarom voor neutrale, zachtere kleuren in warme tinten. Pasteltinten of aardse tinten, zoals beige, bruin of roest doen het goed. Voor wat subtiele variatie kun je naast effen kleding kiezen voor verschillende stoffen, structuren en materialen of een mooi klein printje. Wat advies om mooi bij elkaar te passen: Houd een paar basiskleuren aan en kies vervolgens tinten van diezelfde kleur.

Lichte kleuren geven een fris en rustig beeld ~ donkere tinten geven een wat donkerder of moody sfeer aan de foto. Allebei heeft zijn charme.

Voor de dames: een jurkje - liefst in een losser model / een zwierjurkje - doet het goed en zorgt meteen voor wat beweging in de foto.

Vermijd fluoriderende knalkleuren!!

Als je twijfelt, mag je me altijd een berichtje sturen, ik kijk graag met je mee!


Note: Ik probeer een bepaalde sfeer te creëren met mijn foto's. Kleding speelt hierin een belangrijke rol. Als van het advies afgeweken wordt, kan de sfeer van de foto veranderen en kan het zijn dat het resultaat afwijkt van de verwachtingen. Don't worry, het worden nog steeds mooie herinneringen ;)

Tip: zorg dat je broekzakken leeg zijn, zodat je je niet stoort aan telefoons, sleutels of andere spullen.


Na de shoot


Na afloop maak ik een selectie uit de foto’s welke ik bewerk in kleur en vervolgens ontvangen jullie deze binnen 6 weken* in een online galerij. Jullie kunnen een keuze maken door de foto’s die jullie willen als favoriet te markeren.

De uiteindelijke foto’s ontvangen jullie na betaling van de factuur (deze komt soms in de spambox terecht) via een downloadlink in hoge resolutie en in webresolutie.

* vaak sneller, dit is afhankelijk van de drukte ~ vakanties niet meegerekend


kleine lettertjes: bij niet opdagen zonder geldige reden, ben ik genoodzaakt om €50,00 in rekening te brengen.


Wil je mij bereiken? Dat kan op 06-53 76 90 43 of via social media.


onder welke naam je geboekt hebt

Ik ga er vanuit dat foto's waar personen niet herkenbaar op staan, wel gedeeld mogen worden. Indien hier bezwaar tegen is, dit a.u.b. duidelijk vermelden.

Zie kopje 'kleding' voor meer informatie en ga naar de client closet.

Follow me on Instagram