It's me ~ Ik ben Judith en ik hou ervan om liefdevolle herinneringen vast te leggen. Of het nu liefde is tussen twee personen, de liefde in een gezin, voor kinderen of voor je werk. Het koesteren van elkaar en wat belangrijk voor je is, is zo speciaal en daarom zo mooi om voor altijd vast te leggen.


Fotograferen is altijd al een passie van mij geweest. Ik hou van de momenten die kunnen ontstaan voor de camera. Ik ben graag creatief bezig en maakte een aantal jaar geleden foto's van het pasgeboren baby'tje van een goede vriendin. Met die shoot als startpunt is de liefde voor het vak alleen maar gegroeid. Ondertussen zijn we al heel wat kliks verder en is Foto 28 sinds januari 2020 een feit!


Het meisje achter de camera ~ Ik noem mezelf een meisje, dat komt vast omdat de tijd voorbij vliegt en ik me (ook niet altijd) nog steeds dat jonge meisje van vroeger voel. Ik ben mama van vier in een echt mannenhuishouden. Thuis mogen mijn partner en ik genieten van drie draakjes, schatjes, deugnieten, liefjes en echte eigenwijsjes. In ons hart genieten we van ons zoontje en het feit dat we zo van hem mogen houden voor altijd. Hij is geboren op de dag dat we ook afscheid namen van hem en vanwege die datum is de naam 'Foto 28' ontstaan.


Ik kan echt genieten van de kleine dingetjes, zoals een heerlijke cappuccino in de ochtend. Ik ben een echte chocoladefreak, geniet van een wijntje, soms een biertje, en bankhangen vind ik heerlijk na een lange dag achter de kids aanrennen (wat naar mijn mening ook telt als sporten).


Foto's maken is iets waar ik (gelukkig maar) erg blij van wordt, maar niet alleen tijdens de shoot ben ik enthousiast. Juist ook het nabewerken vind ik heerlijk. Ik herbeleef de vaak gezellige shoot en zie dan telkens weer nieuwe dingen die me tijdens de fotosessie misschien niet eens waren opgevallen.


fotocredits: Lens B Fotografie